-Å få flere enn to barn er miljøfiendtlig!

Mer-enn-2-barn-er-miljoeskadelig_news_image_large

– Å få flere enn to barn er uansvarlig med tanke på den ekstrabyrden det påfører miljøet, advarer den britiske regjerings grønne rådgiver, Jonathan Porritt.

COUPLES who have more than two children are being “irresponsible” by creating an unbearable burden on the environment, the government’s green adviser has warned.

Tidligere leder av The Green Party og nåværende leder av den britiske regjerings utvalg for bærekraftig utvikling, Jonathan Porritt, peker på at den akselererende befolkningsveksten er en trussel mot bærekraftig utvikling.

Han mener derfor at prevensjon og familieplanlegging bør få en sentral plass i strategien for å begrense den globale oppvarmingen.

En rapport som regjeringsutvalget ledet av Porritt offentliggjør neste måned vil understreke betydningen av å begrense befolkningsveksten for å redusere presset mot jordas ressurser og derigjennom legge forholdene bedre til rette for å kunne komme på et mer bærekraftig spor.

– Jeg nøler ikke med å be folk ta ansvar for sitt eget økologiske fotavtrykk på jorda og revurdere hvor mange barn som det er ansvarlig å få, sier Porritt.

Les mer …

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: