Frø, vann, bier og vår overlevelse

For å få nødvendig, sunn og nærende mat og naturlige medisiner er vi helt avhengig av rent vann, frø og at det finnes tilstrekkelig med bier. Alle disse ressursene er nå truet.

Siden tidenes begynnelse har mennesker samlet frø. Jegere og samlere har brukt røtter, frukt, nøtter, bær og frø som ernæring og medisin. Frø har også blitt brukt som magiske hjelpemidler, som beskyttelse og som symboler på velstand og fruktbarhet.

I dag utfordrer gale vitenskapsfolk Gud og livets hellige lover ved å tukle med de genetiske kodene og manipulere DNA i planter, dyr og mennesker. Vitenskapsfolkene plukker ting fra hverandre, uten å se det store bildet og er ikke oppmerksom på de hellige forbindelsene og den skjøre balansen i alt det levende. Fortapt i detaljene og drevet av hungeren etter makt og berømmelse, står de over alle grenser i vitenskapens navn og uten respekt for livet og etiske verdier.

Multinasjonale selskaper har hyret disse “ekspertene” på området genetisk manipulasjon, for å skape hybrid-frø. Ved genetisk manipulasjon gir disse frøene kun én innhøsting og frøene i de innhøstede fruktene kan ikke bli plantet igjen, siden de ikke er fruktbare og ikke har noe genetisk informasjon å gi videre. Alle som ønsker å høste korn eller frukt må kjøpe nye frø igjen og igjen fra disse makthungrige selskapene, som sikter mot å kontrollere menneskeheten ved å kontrollere matdistribusjon og gjennom kontroll over maten: frøene.

Les mer …

Legg igjen en kommentar