Hevder UFO ødela vindmølle

sun-ufo-frontpage

Mysterium i britisk landsby. – Den hadde tentakler, sier vitne.

Sjokkerte innbyggere i den engelske landsbyen Conisholme, Lincolnshire, våknet midt på natten av et voldsomt smell på vindmølleplantasjen Fen Farm.

Et av stedets 90 meter høye vindmøller var blitt sterkt skadet, og et nært 20 meter langt blad revet av etter et angivelig krasj med det entusiaster i en rekke medier hevder var en UFO.

Mens UFO-er kan være av både jordisk og teoretisk utenomjordisk art, går «eksperter» langt i antyde at det her dreier seg om sistnevnte — med 30 meldte observasjoner den aktuelle kvelden.

— Lyskuler ble sett på himmelen og forsvarsdepartementet har ingen forklaring. Vi er veldig, veldig opprømte, sier UFO-«ekspert» Russ Kellett i bransjebladet «Flying Saucer Review» til The Sun i artikkelen «E.T. Harm Farm».

Robert Palmer, medlem av kommunestyret, var et av øyenvitnene til det angivelige objektet, og forteller at han så et lys som «svevde».

— Det er den eneste måten jeg kan forklare det. Det var ikke som et signallys, bare et rundt, hvitt lys, med litt rødt, som så ut til å sveve over vindturbinene, sier Palmer til BBC.

Les mer …

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: