Blodig nedslakting av delfiner

default

Hvert år slaktes tusenvis av delfiner i Japan i den lille byen Taiji. Dyrene fanges for å bli solgt til dyrehager og akvarier, resten blir slaktet for kjøttets skyld.

Under høysesongen, som starter i september og varer til mars, drar fiskere ut i motorbåter og jakter på delfiner langs Japans sørøstlige stillehavskyst.

Fiskerne slår med metallgjenstander for å forvirre delfinenes retningssans, og fanger dyrene inn i en egen bukt.

I bukten skiller de ut de unge hunndelfinene, som selges videre til akvarier og dyrehager. Resten blir brutalt nedslaktet med kniver, som fører til at vannet blir blodrødt hvor dyrenes kroppsdeler flyter omkring.

Kjøttet blir solgt videre – enten som delfinkjøtt eller hvalkjøtt.

Les mer …

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: